Kodak Staccato Raster

STACCATO RASTERTECHNOLOGIE, ECHTER DAN ECHT!

Antilope De Bie Printing biedt zonder meerprijs de revolutionaire rastertechnologie ‘Staccato’ van Kodak aan. Er zijn geen grenzen meer aan uw creativiteit. Exact zoals uw ontwerp op het scherm schittert, wordt het op papier gezet. Waar u voorheen gewend was aan de mindere reproductiekwaliteit van een typisch offsetraster van 150 of 175 lpi, valt dit nu geheel weg. Geen zichtbare rasters meer, maar wel levensechte fotografische weergave en perfect gesimuleerde pantonekleuren! Dit raster levert strakke, heldere en stabiele kleuren met een groter kleurbereik dan de traditionele rastertechniek.

Antilope De Bie Staccato brochure
Kodak Staccato Brochure (EN)

6 goede redenen om te kiezen voor Staccato technologie

Met de Staccato technologie is de gedrukte tekst helder en precies: het maakt niet uit of je op een middengrijze achtergrond of in een geïnverteerd lettertype werkt. Vergelijk het resultaat maar eens op deze 1.000% vergroting.

Met de Staccato technologie worden zelfs de allerkleinste details accuraat en zeer scherpweergegeven. Zo scherp zelfs als op een échte professioneel afgedrukte foto!

De Staccato technologie levert ongekend rijke en intense kleuren op. Met beelden die heel dicht staan bij de realiteit, levert Staccato echt fotografische kwaliteit in offset drukwerk.

De Staccato technologie luidt het einde in van de zogenaamde ‘rozetten’, die voor ongewenste artifacten zorgden bij gebruik van gewone rasters. Drukwerken waar vele fijne repetitieve patronen in voorkomen zullen stralen als nooit tevoren! (oa. stoffen van de modesector, autoindustrie)

De Staccato technologie helpt moiré en andere ongewenste effecten uit de wereld. Elk detail van uw creatieve werk wordt geheel onaangetast weergegeven.

De Staccato technologie maakt drukwerk mogelijk met uniforme tinten, ononderbroken kleurvlakken, fijne lijnen zonder ladder-effect en een probleemloze simulatie van pantonekleuren.