Project Omschrijving

Van stofzuigers tot schrobmachines, van hogedrukreinigers tot veegmachines… Antilope De Bie drukt jaarlijks tal van kwalitatieve brochures en flyers voor topbedrijf Kärcher. 

Hoog tijd om ons kwaliteitsdrukwerk voor deze wereldspeler in de verf te zetten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Kärcher: voor elke reinigingstaak de juiste oplossing

Kärcher is wereldwijd dé toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen, reinigingsproducten en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie. Het motto van Kärcher?

“Voor elke reinigingstaak de juiste oplossing! Van professionals voor professionals.”

Kärcher maakt een merkbaar verschil door effectieve en economische oplossingen te bieden voor dagelijkse en algemene reinigings- en bewateringsproblemen. Het resultaat? Zeer tevreden, enthousiaste klanten!

Kortom: Kärcher makes a difference.

Topdrukwerk voor een topbedrijf

Zo’n topbedrijf? Daar hoort uiteraard topdrukwerk bij, en topkwaliteit in drukwerk vinden ze bij Antilope De Bie!

Onze Kärcher brochures en flyers worden dan ook gedrukt op FSC-gecertificeerd houtvrij papier. Daarbij maken we gebruik van onze gerenommeerde Heidelberg drukpersen met lichtdroging. 

Het resultaat van deze technologie geeft een veel rijkere kleurintensiteit op ongestreken papiersoorten dan voorheen mogelijk was. Het typische Kärcher-geel zag er nog nooit zo mooi uit!

Antilope De Bie: dé partner voor je drukwerk

Heb je vragen over onze flyers en brochures of ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je drukwerk? Neem gerust contact met ons op via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be. Tot binnenkort!