Project Omschrijving

Klaar voor Batibouw 2020?
Bij ‘Ilwa keukens en maatkasten’ alleszins wel.

Met hart en ziel,  … sinds 1936.

Wat begon als schrijnwerkerij is vandaag een moderne productie waar keukens en maatkasten gemaakt worden. Machines en medewerkers zijn gedurende jaren veranderd. De passie en fierheid voor het product is steeds gebleven. Door het gebruik van duurzame producten zoals laminaat kan Ilwa een kwalitatief hoogstaand product afleveren. De lange termijnvisie geldt niet enkel voor klanten maar eveneens voor leveranciers en medewerkers. De productie in Ruisbroek volgt de laatste trends en technische ontwikkelingen. De productie is er op gericht om kwaliteitsvolle materialen op de meest flexibele manier op de markt te brengen.

Met een eigentijdse ‘look’, een fraai geïllustreerd inspiratieboek, een gloednieuw designcenter en gemotiveerde medewerkers hebben deze pioniers en trendsetters op keukengebied vol goede moed het nieuwe decennium aangevat.

… je raadt het al, wij mochten ons steentje bijdragen.
 De collega’s bij Antilope De Bie Printing tekenden voor het concept, de lay-out en druk van de nieuwe huisstijl alsook de net geleverde catalogus.

Een aangename samenwerking tussen twee familiebedrijven, mooi op tijd voor de hoogmis van het Belgische bouw- en woongebeuren.

Ben je zelf op zoek naar een betrouwbare partner voor drukwerk van de hoogste kwaliteit, aarzel dan niet om ons te contacteren: 
+32 3 491 04 00
 of via mail: info@antilopedebie.be