Project Omschrijving

Health Mate blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Om dat te vieren vroeg het bedrijf aan Antilope De Bie om een gloednieuwe brochure te ontwerpen en te drukken.

Ben je benieuwd naar het resultaat? Hieronder lees je meer over onze mooie brochure en over de infraroodsauna’s van Health Mate!

De Health Mate brochure van Antilope De Bie

Voor onze brochure voor Health Mate kozen we FSC-gecertificeerd houtvrij papier. Dankzij onze unieke Heidelberg drukpersen met lichtdroging konden we deze ongestreken (ruwere) papiersoort toch erg rijke en intense kleuren geven.

De cover van de brochure werkten we af met goudfolie – een luxueuze afwerking die steeds populairder wordt. De cover springt daardoor meteen in het oog en geeft de brochure een feestelijk tintje.

De toepassingen van een Health Mate infraroodsauna

Health Mate en zijn infraroodsauna’s veroveren al 40 jaar de wereld. Een infraroodcabine heeft dan ook verschillende toepassingen.

Allereerst zijn er natuurlijk mensen die hun infraroodcabine gewoon gebruiken na een stressvolle dag om lekker te ontspannen. Maar er zijn ook andere redenen waarom mensen een Health Mate in huis halen.

Zo gebruiken chronische pijnpatiënten hun infraroodsauna om de pijn te verlichten en gebruiken sporters hem om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren.

Antilope De Bie: dé partner voor je drukwerk

Ben je benieuwd naar wat Health Mate voor jóúw gezondheid kan betekenen? Vraag dan nú gratis je brochure aan via https://www.healthmate.be/brochure-aanvragen.

Heb je vragen over onze brochures of ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je drukwerk? Neem gerust contact met ons op via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be. Tot binnenkort!

TERUG NAAR OVERZICHT