Project Omschrijving

Binnenkort is het weer zover: De Warmste Week. Van 18 tot en met 24 december laten tal van mensen opnieuw het beste van zichzelf zien ten voordele van diverse goede doelen.

3 fotografen uit Lier gingen samen op pad en maakten prachtige foto’s in hun stad. Met die foto’s stelden ze een kalender samen ten voordele van Tejo Lier, met de hulp van Kiwanis Lier Twee Neten en Antilope De Bie.

Meer weten? Hieronder lees je alles over dit mooie project!

De ‘Warmste Fotografen’ en De Warmste Week

Cor Van Echelpoel, Françoise Verhoken en Katrien Hendrickx zijn 3 fotografen uit Lier. Eind 2018 beslisten ze om samen een project uit te werken voor De Warmste Week.

De fotografen vonden het belangrijk om een lokaal goed doel te steunen en kozen voor Tejo Lier, een organisatie die laagdrempelige therapeutische hulpverlening biedt aan jongeren.

Een opmerkelijk detail: Tejo Lier had zich op dat moment nog niet laten registreren als goed doel voor De Warmste Week. De ‘Warmste Fotografen’ moesten hen dus eerst overtuigen om deel te nemen!

Daarna trokken Cor, Françoise en Katrien op pad om een reeks foto’s te maken van hun thuisstad. Het doel? Een mooie kalender samenstellen.

Kiwanis Lier Twee Neten en Antilope De Bie

Op aanraden van Tejo Lier werd Kiwanis Lier Twee Neten betrokken bij het project. Zij besloten om de kosten voor het drukwerk van de kalender voor hun rekening te nemen. Dankzij deze steun gaat de opbrengst van de kalenders volledig naar Tejo Lier!

Voor het drukwerk en de lay-out van de kalender werd Antilope De Bie ingeschakeld, waardoor de ‘Warmste Fotografen’ zich volledig konden focussen op het maken van prachtige foto’s – en dat is hen uitstekend gelukt!

Het resultaat: een prachtige kalender voor De Warmste Week en Tejo Lier

Begin oktober was het dan eindelijk zover: de kalenders waren klaar. Het resultaat? Een mooie kalender en 3 glunderende fotografen!

Dankzij de hulp van Kiwanis Lier Twee Neten en Antilope De Bie, maar vooral dankzij de prachtige foto’s van de ‘Warmste Fotografen’ werd een bijzonder project op een prachtige manier bekroond.

Benieuwd naar het eindresultaat? De kalender is te koop voor slechts €10! Stuur nu een mailtje naar warmstefotografenlier@gmail.com om jouw exemplaar te bestellen.

Antilope De Bie: jouw partner voor drukwerk dat indruk maakt

Heb je vragen over onze kalenders of ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je drukwerk? Neem gerust contact met ons op via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be. Tot binnenkort!

TERUG NAAR OVERZICHT