Français
English

Ons paradepaardje, de Heidelberg Speedmaster XL106 8-kleuren lichtdrogingspers.

2022

De drukkerij vandaag

Na een uitdagende coronatijd heerst er in de drukkerij vandaag weer een gezonde bedrijvigheid. De creativiteit van onze bijna 100 collega’s spat alle kanten op, en de drukpersen draaien dag en nacht. We hebben dankzij onze overnames ons klantenbestand mooi uitgebreid en we worden steeds vaker nationaal én internationaal gevonden. Zo hebben we de afgelopen tijd buitengewone projecten opgeleverd voor grote klanten in Amerika en Mexico, en zelfs voor een hyperpopulaire YouTube influencer. Ook online sterren erkennen de kracht van print!

Om een mooie toekomst te garanderen hebben we de afgelopen jaren een paar strategische keuzes gemaakt. Zo werken we steeds vaker samen met andere drukkerijen om de investeringen in drukpersen en afwerkingsmachines beter te spreiden. We zijn een van de weinige drukkerijen in België die digitale drukpersen, kleinformaat offset, middenformaat offset, grootformaat offset én lichtdrogingspersen in huis hebben. Daarom stellen we onze machines en kennis graag ter beschikking van andere drukkerijen. Onze samenwerking met de Graphius groep is een mooie illustratie van een sterke synergie tussen vooruitstrevende familiedrukkerijen.

Verder zetten we steeds meer in op innovatie en high-end drukwerk. We waren in 2014 de eerste Belgische drukkerij met Heidelberg lichtdrogingspersen, en met de ontwikkeling van flux, ons nieuwe procedé voor high level drukwerk, halen we nu werkelijk buitengewone resultaten uit deze innovatieve drukpersen. De uitzonderlijke kleursterkte en scherpte op ongestreken papier is ongezien in onze sector. We hebben hiervoor al onze kennis, 5 jaar doorzettingsvermogen, sterke R&D en de beste lichtdrogingspersen gecombineerd. We zijn bijzonder trots op het resultaat, en we zijn ervan overtuigd dat we de komende jaren nog prachtige en voordien onmogelijke top-notch drukprojecten kunnen uitvoeren.

Terug naar de overzichtspagina
Ontdek Antilope De Bie
Ontdek onze ambities

De huidige gebouwen van Antilope De Bie te Duffel. Maar liefst 110 meter lang.

De Heidelberg XL pers in actie.

Duurzaamheid en ecologie gaan samen met lekkere dingen. Onze eigen bijen maken superlekkere honing!

Goed voor druk aan de pers.