Prepress

Antilope De Bie was één van de eerste drukkerijen in België met een volledige computer-to-plate workflow. Antilope De Bie is een belangrijke partner van Kodak en beschikt over de meest complete uitrusting van Kodak in gans Europa. Wij genieten dan ook van een aantal privileges die u als klant ook ten goede komen.

Zo krijgen we steeds als eerste de updates van de Kodak Prinergy workflow software, de nieuwste ontwikkelingen op gebied van machines en producten (nieuwe ctp-installaties, inktsoorten, beta-testings enz.).

Als klant kunt u er van op aan dat uw drukwerk met de meest recente Kodak workflow technologie geproduceerd wordt.

Onze ervaren prepress-specialisten zorgen voor een correcte verwerking van uw idee of bestand tot perfecte drukvormen. U krijgt ter controle een proefprint of een PDF-proef van de “geripte” bestanden.

Vervolgens wordt uw drukwerk rechtstreeks op de offsetplaat belicht. Ons computer-to-plate systeem zorgt steeds voor een snelle en correcte verwerking van uw bestanden.

U kan zelf ook gecertificeerde PDF bestanden aanleveren volgens actuele grafische standaardspecificaties (Febelgra); Meer info: u levert PDF-bestanden aan.

Maar zelfs dan nog worden uw bestanden nog geverifieerd door onze medewerkers.
Dat is de gratis meerwaarde van Antilope De Bie!