Offset Druk

Ons offset drukwerk beantwoordt steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen volgens de ISO12647 standaard. Bij Antilope De Bie gebruiken we de meest geavanceerde rastermethodes voor de belichting van de drukvormen en sturen we de inktverdeling rechtstreeks aan vanuit de prepress.

Antilope De Bie beschikt over 6 offset drukpersen van de nieuwste generatie. Zo garanderen we steeds de kortst mogelijke leveringstermijnen voor al je drukwerk!

We vernieuwen ons Heidelberg machinepark telkens weer zodat we steeds up-to-date te blijven. De nieuwe Heidelberg Speedmaster XL 4-, 5- en 8-kleurenpersen zijn voorzien van een in-line spectrale meting die de kleuren tijdens het productieproces binnen de ISO norm houden en zo een constante kwaliteit garanderen.

2 Heidelberg Speedmaster drukpersen zijn bovendien uitgerust met de revolutionaire lichtdroging. Met deze revolutionaire drukpersen kan Antilope De Bie op vele soorten materialen drukken, zoals natuurpapieren, luxekartonsoorten, kunstdrukpapieren, maar eveneens zelfklevende vinyl, static materials, kunststoffen en kalkpapier.

Zelfs met een inktbezetting van 400% is er geen risico op overzetten van het papier. Antilope De Bie kan nu, aan een snelheid tot 18.000 vellen per uur, 100 procent hoogglans of zeer matte UV-lak aanbrengen in een kwaliteit die voorheen alleen met zeefdruk mogelijk was. Bovendien kan dankzij de vijfde toren ook een spectaculair mat- en glanscombinatie gecreëerd worden. Het voordeel voor de klant is dat men luxe drukwerken met hoogglans- en mateffect aan een veel lagere kostprijs produceert dan in zeefdruk.

De unieke lichtdroging heeft als bijkomende eigenschap dat op ongestreken papiersoorten de inkt de kans niet heeft om in het papier te dringen, met als gevolg dat er tot 15% meer kleurkrachtvan het beeld is ten opzichte van traditionele offset.

2 andere Heidelberg Speedmaster XL-5L drukpersen hebben daarenboven nog een inline dispersielakinstallatie en infrarood droging. Hierdoor garanderen wij nog betere kwaliteit, een ruimere dragerkeuze (van zeer licht papier tot karton van bijna 1 mm dikte) en een snellere productie- en leveringstijd (door de infrarood drooginstallatie en keertrommel), zonder dat dit onze scherpe prijszetting in het gedrang brengt.

Meer informatie vindt u op onze lichtdroging pagina.

Een greep uit ons portfolio