Loading...
Offset druk 2017-10-17T16:58:17+00:00

Offset Druk

Ons offset drukwerk beantwoordt steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen volgens de ISO12647 standaard. Bij Antilope De Bie gebruiken we de meest geavanceerde rastermethodes voor de belichting van de drukvormen en sturen we de inktverdeling rechtstreeks aan vanuit de prepress.

We vernieuwen ons Heidelberg machinepark telkens weer zodat we steeds up-to-date te blijven. De nieuwe Heidelberg Speedmaster XL 4-, 5- en 8-kleurenpersen zijn voorzien van een in-line spectrale meting voor het constant gedurende het productieprocess bijsturen van de kleuren. Dit garandeert een constante kwaliteit over de ganse oplage.

De Heidelberg Speedmaster XL-5L drukpers heeft daarenboven nog een inline dispersielakinstallatie en infrarood droging. Hierdoor garanderen wij nog betere kwaliteit, een ruimere dragerkeuze (van zeer licht papier tot karton van bijna 1 mm dikte) en een snellere productie- en leveringstijd (door de infrarood drooginstallatie en keertrommel), zonder dat dit onze scherpe prijszetting in het gedrang brengt.

De allernieuwste aanwinst is de Heidelberg Drystar Low Energy UV pers. Met deze revolutionaire drukpers kan Antilope De Bie op vele soorten materialen drukken, zoals moeilijk drogende ongestreken papiersoorten, kunstdrukpapieren, maar eveneens zelfklevende vinyl, static materials, kunststoffen en kalkpapier. Er wordt geen antismetpoeder meer gebruikt om overzetten van het drukvel tegen te gaan.

Zelfs met een inktbezetting van 400% is er geen risico op overzetten van het papier. Antilope De Bie kan nu, aan een snelheid van 15.000 vellen per uur, 100 procent hoogglans of zeer matte UV-lak aanbrengen in een kwaliteit die voorheen alleen met zeefdruk mogelijk was. Bovendien kan dankzij de vijfde toren ook een spectaculair mat- en glanseffect gecreëerd worden. Het voordeel voor de klant is dat men luxe drukwerken met hoogglans- en mateffect aan een veel lagere kostprijs produceert dan in zeefdruk.

Meer informatie vindt u op onze Heidelberg LE-UV lichtdruk pagina

Een greep uit ons portfolio