Français
English

De voorgevel van onze inkomhal.

!

Onze ambities voor een mooie toekomst

Laat er geen twijfel over bestaan: print blijft bestaan, en zal wellicht nog aan belang winnen! Steeds meer organisaties (her)ontdekken de kracht van origineel en hoogkwalitatief drukwerk om zich te onderscheiden van concurrenten. Daarom zullen we blijven inzetten op innovatie en hoogwaardig drukwerk. De resultaten met onze nieuwe flux-techniek voor hoogkwalitatief drukwerk en de buitengewone kwaliteit van onze calendar & artbooks afdeling Stockmans zijn hier mooie voorbeelden van.

Verder voorzien we een toenemende consolidatie in de grafische sector. Onze sector is kapitaalintensief, en het is nu eenmaal prettiger ondernemen met een sterk machinepark, ervaren mensen en een mooi klantenbestand in je portefeuille. Daarom zullen we onze ogen openhouden voor nieuwe gouden overnamekansen, of kansen tot samenwerking met andere sterke drukkerijen.

We zullen blijven innoveren om de kwaliteit en snelheid van ons drukwerk te verbeteren, we zullen blijven investeren om een zo goed mogelijke werkomgeving te creëren, en we zullen ook ons best blijven doen om onze impact op het klimaat te minimaliseren. De 300.000 kW aan zonnepanelen, de Biekeskorven en de bijenvriendelijke tuin op ons dak en onze milieuvriendelijke auto’s voor kleinere en snelle leveringen zijn slechts het begin van ons eco-verhaal.

Niemand weet wat de toekomst voor ons in petto heeft, maar we kennen uiteraard wel onze ambities! We willen organisch en door overnames blijven groeien, en we willen vooral ook een aantrekkelijke werkgever blijven voor al onze mensen. Wij houden van onze klanten, van kwaliteit en van onze mensen, dus we zullen er alles aan blijven doen om onze klanten en mensen de best mogelijke toekomst te bieden.

En jij?

Heb jij een passie voor de grafische industrie, wil je mooie dingen maken en elke dag naar huis gaan in de wetenschap dat je je klanten écht gelukkig hebt gemaakt? Neem dan even contact met ons op. We zoeken voortdurend nieuwe mensen om ons team te versterken.

Het grafische beroep is een knelpuntberoep én een beroep met toekomst!

Zoek je een betrouwbare printpartner die écht om zijn klanten en medewerkers geeft, voortdurend vernieuwt en inzet op kwaliteit, snelheid en milieuvriendelijkheid? Neem dan ook even contact met ons op. We kijken graag hoe we je met topdrukwerk kunnen helpen.

Fier op ons ambacht…

Terug naar de overzichtspagina
Ontdek 2022

Team “De Bie” in actie aan de drukpers.

Sibren De Neeff aan het werk in onze studio.

Drukvormen CTP volautomatische installatie.

Stansen, rillen en biegen met moderne kapmachines.