… en toen waren ze nog met negen.

Wie valt in de prijzen, wie wint de Prijs Ondernemen, de Oscar van het bedrijfsleven?
Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haalt deze naar eigen streek en legt de lat dit jaar hoger dan ooit.

Je leest er alles over in het vakblad Ondernemers van september. Dit nummer werd gedrukt op FSC-gecertificeerd houtvrij papier, op onze gerenommeerde Heidelberg drukpersen met lichtdroging. Het resultaat van deze technologie geeft een veel rijkere kleurintensiteit op ongestreken papiersoorten als voorheen mogelijk was. Een zichtbare meerwaarde en ook de reden van de groeiende vraag ernaar bij onze klanten.

Naast de Prijs Ondernemen reikt VOKA ook de Prijs Duurzaam Ondernemen en de Prijs Innovatie uit. Voor de Prijs Innovatie maken de negen genomineerde bedrijven kans om te winnen. Voor de Prijs Duurzaam Ondernemen dingen de deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen mee.

De top van de ondernemerswereld uit Mechelen en Kempen is die avond aanwezig. 26 september is voor jou een kans om in contact te komen met honderden professionals.

De uitreiking van dé Oscars van het bedrijfsleven… maak het live mee en schrijf je in op https://www.voka.be/mk-de-prijs-ondernemen-2019