Stalenboek

Werk jij met textiel of leer? Dan heb je een mooi stalenboek nodig! Zo’n boek is namelijk jouw uithangbord en de beste tool om potentiële klanten te overtuigen.

Gelukkig is er Antilope De Bie! Wij maken het perfecte stalenboek voor jouw bedrijf. Wil je meer weten? Lees dan meteen verder!

Wie heeft een stalenboek nodig?

Of je nu interieurarchitect, modeontwerper of kleermaker bent, je hebt vast heel wat tijd en moeite gestoken in het samenstellen van het juiste aanbod aan textiel.

Dat wil je natuurlijk aan je klanten tonen op een aantrekkelijke manier. De beste manier om dat te doen, is met een mooi stalenboek.

Maar de mogelijkheden gaan veel verder dan het klassieke textiel. Een stalenboek is bijvoorbeeld ook de geknipte manier om verschillende leersoorten tentoon te stellen.

Het is dus niet alleen nuttig voor kleding- en interieurbedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor de autosector.

Stalenboek op maat van je bedrijf

Een stalenboek begint natuurlijk bij de stalen. Antilope De Bie heeft de juiste kennis en unieke technologie in huis om textiel, leer en kunststoffen te snijden of te stansen, precies zoals jij het wil.

Dat betekent stoffen met of zonder kartelrandje en in elk gewenst formaat – jij levert de stoffen aan, wij doen de rest!

Eenmaal het textiel op maat gesneden is, helpen we je natuurlijk ook graag bij het ontwerpen, drukken en samenstellen van het perfecte stalenboek voor je bedrijf!

 

 

Antilope De Bie: een ervaren partner voor jouw stalenboek

Antilope De Bie is jouw partner voor het snijden van stoffen en het maken van indrukwekkende stalenboeken.

Wil je stoffen laten snijden of stansen op maat, of het perfecte stalenboek laten samenstellen voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan meteen via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be.

TERUG NAAR OVERZICHT