Met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen wil Voka bedrijven aansporen om doelstellingen te behalen rond duurzame ontwikkeling. Uiteraard wil drukkerij Antilope De Bie zich hier ook dit jaar voor engageren.

Wil je meer weten over dit mooie en noodzakelijke charter en het engagement van Antilope De Bie naar mens en milieu? Lees dan meteen verder!

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen en de 17 Sustainable Development Goals

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen stimuleert bedrijven om op een duurzame manier te ondernemen. Nieuw is dat daarvoor de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden gebruikt als referentiekader.

Deze doelstellingen vormen een actieplan voor mens, planeet, welvaart, vrede en partnerschap en moeten leiden tot een betere, meer duurzame wereld tegen 2030.

Er wordt onder andere een sterke nadruk gelegd op het grote aandeel van bedrijven bij duurzame ontwikkeling.

Antilope De Bie gaat opnieuw voluit voor het Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2019-2020

Antilope De Bie neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid ernstig. De drukkerij wil zijn doelen nastreven met respect voor mens en milieu.

Daarom zoeken we voortdurend naar een evenwicht tussen de belangen van ons bedrijf en de belangen van onze medewerkers, het milieu en de maatschappij.

Al meer dan 5 jaar engageert Antilope De Bie zich om allerlei doelstellingen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen te behalen.

Zo zijn we erkend als stagebedrijf door printmedia-opleidingscentrum Grafoc en is ons drukwerk steeds voorzien van het FSC®-keurmerk, dat een milieubewuste productie garandeert.

Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we opnieuw voluit gaan voor het Voka Charter Duurzaam Ondernemen en dat we er alles aan zullen doen om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te behalen tegen 2030.

Antilope De Bie: jouw partner voor duurzaam drukwerk

Antilope De Bie bewijst al jaren dat duurzaamheid en kwaliteitsdrukwerk perfect samengaan.

Ben jij op zoek naar een duurzame partner voor het drukwerk van je bedrijf? Contacteer ons dan meteen via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be.

TERUG NAAR OVERZICHT