• Cinema Plaza brochure

De geschiedenis van Cinema Plaza

Cinema Plaza is een authentieke dorpsbioscoop uit de jaren ’20, in het hartje van de gemeente Duffel. De bioscoop werd uitgebaat door de familie Vercammen, tot in 2004 het doek viel over dit prachtige stukje Duffelse geschiedenis.

De gemeente kocht het gebouw van de familie Vercammen en herstelde het in zijn oude glorie. Na 15 stille jaren krijgt Cinema Plaza een nieuw leven. En zo krijgt Duffel nu eindelijk het cultuurcentrum dat het verdient.

Wat valt er te beleven in Cinema Plaza?

Het cultuurcentrum wordt feestelijk geopend met een speciale productie door PlazaPeters Jan en Kris De Smet, die loopt van 23 tot en met 29 maart. Deze openingsweek is helaas helemaal uitverkocht.

Maar geen nood: voor de voorjaarsprogrammatie, met verschillende podiumvoorstellingen en elke dinsdag film, zijn nog steeds tickets te koop. Tickets en meer informatie via www.cinema-plaza.be.

Cinema Plaza en Antilope De Bie

Als Duffels bedrijf zijn we trots dat we een bescheiden steentje konden bijdragen aan deze nieuwe pagina in de Duffelse geschiedenis. Want Antilope De Bie drukte de seizoensbrochure van Cinema Plaza.

Voor de brochure gebruikten we 100% gerecycleerd Cyclus Offset-papier mét FSC-certificaat. Dit ruwe, ongestreken papier was de ideale drager voor intense en schuurvaste inkten, waarop lichtdroging werd toegepast.

Het resultaat is een gesloten brochure van 166 op 240 mm met opvallende en krachtige kleuren. Er werden in totaal 9000 exemplaren gedrukt.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar wat ons opvallend en krachtig drukwerk kan betekenen voor je bedrijf?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be. We staan voor je klaar.

TERUG NAAR OVERZICHT