Alle Zaken op een Rijtje’ is een programma van Kanaal Z waarin straffe Belgische bedrijven in de kijker worden gezet. De uitzending van 23 februari opende met een reportage over Antilope De Bie.

Ook al zeggen we het zelf: het resultaat mag gezien worden! Hieronder lichten we een tipje van de sluier op over wat we vertelden aan de reporters en werd uitgezonden op Kanaal Z.
Smaakt dat naar meer? Bekijk dan zeker de
volledige reportage over Antilope De Bie!

Alle Zaken op een Rijtje: het verhaal van Antilope De Bie

Elke drukopdracht begint steeds bij het luisteren naar de vraag en wensen van de klant en – waar nodig – het geven van advies op maat. Pas als we goed weten wat de klant verwacht, gaat onze ploeg ervaren drukwerkspecialisten aan de slag.

Onze vakkennis en ons uitgebreid en modern machinepark zorgen daarna niet alleen voor een mooi resultaat, maar ook voor een goede return on investment.

We werken daarbij steeds met de meest recente technieken. Een voorbeeld? Onze machines met lichtdroging.

Dankzij deze lichtdrogingtechnologie bedrukken we ruw ongestreken papier met dezelfde kleurkracht als glad papier – iets dat vroeger ondenkbaar was. Het verschil merk je steevast en het resultaat is tot 20% kleurkrachtiger dan traditionele offset!

Het productieproces

In de ateliers van Antilope De Bie wordt dag en nacht in 3 ploegen gewerkt. We werken bovendien gemiddeld aan meer dan 100 producties per dag. Daardoor is er weinig tot geen ruimte voor improvisatie en fouten.

Hoe we ervoor zorgen dat we toch flexibel blijven en steeds drukwerk van de hoogste kwaliteit afleveren?

Enerzijds gebruiken we een ERP-systeem en monitoren we elke stap van ons productieproces. Daardoor weten we steeds wat er moet gebeuren en waar we moeten bijsturen.

Anderzijds zijn onze atelierchefs en de collega’s van planning veel aanwezig op de werkvloer. Zo houden we de vinger aan de pols tijdens het hele productieproces.

Onze specialisaties

Antilope De Bie is bekend voor onder meer het drukken en afwerken van meubelcatalogi, magazines en informatiebladen, hard- en softcoverboeken, maar ook voor gepersonaliseerd drukwerk en kartonproducties, in oplages van enkele tot miljoenen exemplaren.

We zeggen bijna altijd ‘ja’ op de vragen van onze klanten, hoe moeilijk die ook zijn. Op die manier onderscheidt Antilope De Bie zich van de concurrenten én bereiken we vaak prachtige resultaten.

Daar waar andere drukkerijen stoppen, vinden onze drukwerkspecialisten het net een échte uitdaging om een ingewikkeld project gerealiseerd te krijgen!

Smaakt naar meer?

Ben je benieuwd naar wat we nog allemaal te vertellen hebben? Bekijk dan hier de volledige reportage.
Heb je weinig tijd maar wil je toch even een kijkje nemen? Hier vind je een ingekorte versie met de hoogtepunten.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons uitzonderlijk drukwerk?
Neem dan gerust contact met ons op via + 32 3 491 04 00 of
info@antilopedebie.be. We helpen je graag verder.

TERUG NAAR OVERZICHT