Het Antwerp Poster Festival is een initiatief van Tom Tiepermann en Dennis Janssens van grafisch bureau SSNN.

Onder het motto ‘Show your colours’ stuurden 945 ontwerpers uit 36 landen een poster in. Daaruit werden 50 ontwerpen geselecteerd, die van 9 tot en met 16 maart te bewonderen zijn in PAKT, de creatieve hotspot in het Groen Kwartier in Antwerpen.

Antwerp Poster Festival en Antilope De Bie

Antilope De Bie steunt maar al te graag jonge creatieve ondernemers. Daarom namen we het drukwerk van de 50 uitgekozen posters voor onze rekening.

In samenwerking met papierdistributeur Antalis zorgden we ook voor een prachtige catalogus barstensvol creativiteit. Hiervoor drukten we de volledige verzameling posters op verschillende soorten natuurpapier van het merk Munken.

Wil jij graag zo’n catalogus?

De catalogus van het Antwerp Poster Festival werd slechts in beperkte oplage geproduceerd. Gelukkig kan jij er eentje winnen!

Wil jij graag zo’n catalogus bemachtigen? Stuur dan snel een mailtje met als onderwerp ‘Wedstrijd APF’ naar walter.beukeleirs@antilopedebie.be en beantwoord deze vraag: van welk merk is het papier dat we gebruikten voor onze catalogus?

De eerste 10 personen die ons het juiste antwoord mailen, krijgen van ons een catalogus thuisgestuurd!

TERUG NAAR OVERZICHT