Drukwerk is en blijft erg belangrijk in een goede marketing mix. Maar het imago van je drukwerk wordt wel sterk bepaald door het soort papier dat je gebruikt.

Gelukkig heeft Antilope De Bie een lange traditie in duurzaam ondernemen. Daarom organiseren we een workshop die je wegwijs zal maken in de wereld van gerecycleerd papier.

Tijdens de workshop zal onze papierspecialist je inwijden in productiemethodes, soorten papier en mogelijke toepassingen.

We overlopen ook de verschillende milieulabels voor gerecycleerd papier. Zo leer je wat de precieze betekenis van elk label is en in welke regio het label toegepast wordt. Tot slot geven we je een rondleiding door ons bedrijf.

De details

Wanneer: maandag 25 februari 2019, van 9.00 uur tot 13.00 uur
Waar: Antilope De Bie, Nijverheidsstraat 6, 2570 Duffel
Voor wie: iedereen die verantwoordelijk is voor keuzes in verband met drukwerk en papiersoorten is van harte welkom.

Wil je deelnemen aan de workshop? Stuur dan een mailtje met je naam, gsm nummer en naam van je bedrijf of organisatie naar walter.beukeleirs@antilopedebie.be.

Let op: Om een kwaliteitsvolle sessie te garanderen, laten we maximum 30 deelnemers toe en maximum 2 deelnemers per bedrijf of organisatie. We voorzien een lunch met broodjes.