Loading...

2018: een echt grand cru jaar voor Antilope De Bie

Beste klant,

2018 was een grand cru jaar voor Antilope De Bie met heel wat nieuwigheden en enkele belangrijke mijlpalen. Hoog tijd dus om terug te blikken op een fantastisch en boeiend jaar!

Allereerst fuseerden drukkerijen Van Goethem, Favorit, Antilope en De Bie tot Antilope De Bie. Om onze klanten nóg efficiënter van dienst te kunnen zijn, werken onze 100 medewerkers vanaf januari onder 1 dak, in de vernieuwde productiesite te Duffel.

Om de hoge kwaliteit van ons drukwerk ook in de toekomst te kunnen garanderen, vernieuwden we ons machinepark, met onder andere 2 nieuwe drukpersen en 3 nieuwe vouwmachines. En dankzij ons nieuwe drieploegenstelsel kunnen we je nóg sneller van dienst zijn.

Wat begon als een druk en spannend jaar eindigt nu in schoonheid. En we staan 100% klaar om met volle kracht aan 2019 te beginnen. Dat kan enkel dankzij de voortdurende inzet van alle medewerkers en het managementteam van Antilope De Bie én natuurlijk ook dankzij onze klanten.

Een welgemeende dankjewel!

En natuurlijk wenst het hele Antilope De Bie-team je een gezond, succesvol en fijn 2019!

Bart De Bie

Bedankt voor je vertrouwen!

Bart De Bie
CEO van Antilope De Bie

2018-12-20T09:25:09+00:00