• Antilope De Bie vestiging Nederland
  • Antilope De Bie vestiging Nederland 2

Antilope De Bie Printing opent nieuwe vestiging in Nederland

Beste Bart, proficiat met het nieuwe kantoor in Amsterdam. Waarom hebben jullie gekozen voor Nederland?

Bart: Antilope De Bie is al een hele tijd actief op de Nederlandse markt. We hebben er een bestaand klantenbestand en ook een Nederlandse vertegenwoordiger die goed werk levert, maar door de groeiende vraag was er toch ook écht nood aan een extra lokale vestiging.

We zijn sterk in kwaliteitsproducties zoals boeken en drukwerk met een luxueuze uitstraling. Daarvoor is in Nederland heel wat interesse. Dankzij de nieuwe lokale vestiging staan we nog dichter bij de klant, vooral in de noordelijke provincies.

Waar in Nederland is het verkoopkantoor precies gevestigd en hoe zijn jullie daar terecht gekomen?

Bart: Het verkoopkantoor is gevestigd in het gebouw van EPS-Amsterdam, een digitale drukker waar we eerder al zaken mee deden.
EPS-Amsterdam deelt dezelfde visie en waarden als Antilope De Bie, met een focus op vakmanschap gedrevenheid, duurzaamheid en een kwalitatieve service.
Het leek ons dan ook een ideale partner en een geschikte locatie om het nieuwe kantoor te vestigen. Het exacte adres is H.J.E. Wenckebachweg 6V4 – 1096 AN Amsterdam.

Hoelang zijn jullie aan het werk geweest om de nieuwe vestiging in Amsterdam operationeel te krijgen?

Bart: Dat verliep eigenlijk erg vlot. Aangezien we al langer een goed contact hadden met EPS-Amsterdam, hebben we alles op een vijftal maand kunnen regelen. Sinds deze maand zijn we volledig operationeel. (glimlacht)

Wanneer was de opening en hoe hebben jullie die gevierd?

Bart: De officiële opening vond plaats op donderdag 4 oktober.  Die hebben we natuurlijk op gepaste wijze gevierd met een leuke opendeurdag.

Hoe verhouden de vestigingen in België en Nederland zich tot elkaar?

Bart: De vestiging in Nederland wordt aangestuurd vanuit België. EPS-Amsterdam zal daarbij het digitale drukwerk in Nederland verzorgen met de input van de commerciële mensen ter plaatse. Alle communicatie met de klant loopt dus via Amsterdam. Enkel de facturatie verloopt vanuit België.
Onze Nederlandse klanten mogen dus dezelfde uitstekende kwaliteit van onze Belgische vestiging verwachten, met een aangepaste persoonlijke service op maat én in de buurt.

Bedankt voor dit boeiende gesprek, Bart, en nog heel veel succes met de nieuwe vestiging in Amsterdam!

Vragen of meer informatie?

Antilope De Bie Printing is een van de meest moderne en gerenommeerde drukkers van de Benelux. Onze mensen en machines staan voor je klaar. We houden van drukwerk en we houden van onze klanten. 

Heb je vragen over onze nieuwe vestiging in Nederland, onze diensten in het algemeen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Nederland: + 31 202 142 109 of info@antilopedebie.nl
België + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be

TERUG NAAR OVERZICHT