Loading...

Desco badboek

  • Desco Badboek 5
  • Desco Badboek 4
  • Desco Badboek 3
  • Desco Badboek 2
  • Desco Badboek

Het desco badboek: een geslaagde samenwerking met Antilope De Bie

Bij Antilope De Bie krijgen we vaak de kans om samen te werken met buitengewone bedrijven aan buitengewoon drukwerk. Een voorbeeld van zo’n buitengewone klant is desco. Deze badkamer specialist voor professionals is – net zoals Antilope De Bie trouwens – een familiebedrijf dat staat op een persoonlijke service. Die belofte maken ze al meer dan 50 jaar waar voor ondertussen meer dan 7.000 vaklui.

Voor hun achtste editie van het badboek koos desco Antilope De Bie als drukker. En ‘badboek’ mag je letterlijk nemen: 1 zo’n catalogus weegt bijna 1,8 kg! We zeiden het al: buitengewoon drukwerk. Benieuwd naar hoe we dat hebben klaargespeeld? We zetten de feiten even op een rij…

Antilope De Bie werkte ruim een week aan het drukwerk. Daarbovenop werkte de boekbinderij 2 weken lang in 2 ploegen aan de afwerking. Een echte tour de force dus! Er werden in totaal 494 drukplaten en 1.500 kg inkt gebruikt.

Meer dan 1,2 miljoen vellen FSC-gecertificeerd papier werden door de pers gehaald met een gemiddelde snelheid van 14.000 vellen per uur. Het resultaat? Meer dan 120 palletten afgewerkte badboeken met een gezamenlijk gewicht van meer dan 80 ton. Een resultaat dat er mag zijn en een mooie bekroning op een geslaagde samenwerking.

Die FSC-certificatie is voor Antilope De Bie trouwens erg belangrijk omdat ze de garantie biedt dat het papier afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Daarnaast draait de drukkerij op 3.000 m² zonnepanelen, drukken we met inkt op basis van plantaardige oliën, wordt ons binnenklimaat geregeld met een energiezuinige warmtepomp, enz. Kortom: we hechten steeds véél aandacht aan duurzaam ondernemen.

Benieuwd naar hoe zo’n duurzaam badboek eruit ziet? Bekijk dan eens de digitale versie. Wil je het badboek ook voelen en ruiken? De gedrukte exemplaren zijn beschikbaar in alle desco-filialen.

Met dank aan desco voor deze referentie.

Vragen of meer informatie?

Antilope De Bie Printing is een van de meest moderne en gerenommeerde drukkers van de Benelux. Onze mensen en machines staan voor je klaar. We houden van drukwerk en we houden van onze klanten.

Lees hier meer over onze inspanningen voor een duurzame productie. Benieuwd naar andere opvallende drukopdrachten die werden toevertrouwd aan Antilope De Bie? Neem dan een kijkje bij onze realisaties.

Heb je andere vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be. We helpen je graag verder.

TERUG NAAR OVERZICHT
2018-10-11T14:38:57+00:00