Antilope De Bie bijenkastOp mooie zomerdagen zijn het niet alleen de drukpersen die zoemen. Ook onze biekes zijn druk in de weer en tijdens de Week van de Bij hebben we hen extra in de kijker gezet!

Zonder bijen zouden er heel wat van onze voedingsgewassen en bloemen simpelweg verdwijnen. De Week van de Bij is een moment om even stil te staan bij het feit dat bijen het steeds moeilijker hebben om hun taak uit te voeren door een gebrek aan geschikte planten en bloemen. Vanuit hun bijenkorven op het dakterras van De Bie Printing in Duffel, zorgen ze alvast voor de bestuiving van verschillende bloemen, groenten en fruit. Dat ze bij het uitvoeren van deze job ook nog eens honing produceren is een leuk extraatje voor onze topklanten!

Wij steunen de bijen al enkele jaren en hebben onze bie-zondere medewerkers bedankt voor de lekkere honing met splinternieuwe gevels voor hun huisjes!

Hun “biekeskorven” zien er terug fris uit en zo kunnen onze biekes weer “druk” verder werken aan hun lekkere honing, terwijl onze drukpersen vlijtig verder zoemen!

TERUG NAAR OVERZICHT