De Bie Printing uit Duffel groeit gestaag verder door sectorgenoten over te nemen en te integreren binnen de groep De Bie. Sinds begin mei werden de activiteiten van Drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen.

Van Goethem is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote offset,- digitale- en grootformaat nichemarkten, markten waar De Bie Printing nog verder kan doorgroeien.
Voor De Bie Printing betekent deze overname versterking in de digitale drukafdeling. Door de vakkennis en apparatuur van Van Goethem kan een nog vollediger aanbod van grafische producten in huis verwerkt worden.

Els Bouckaert, de drijvende kracht achter Drukkerij Van Goethem, blijft net zoals vroeger het aanspreekpunt voor alle klanten. Bestaande afspraken lopen gewoon verder.
De zéér persoonlijke service blijft door haar gegarandeerd.

De mogelijkheden voor de klanten van Drukkerij Van Goethem breiden echter fors uit door deze overname door groep De Bie Printing uit Duffel.

De Bie Printing nam eerder Albers Printing (1997), Albatros Printing (2008), Stockmans Kalenders (2010) en Peeters&Peeters Grafisch (2015) over.

De groep gaat de komende jaren nog fors verder bouwen aan de uitbreiding van haar activiteiten, dit zowel op het vlak van digitale- en traditionele offsetdruk, als met multi-channel online oplossingen. De Bie Printing is een financieel gezonde grafische groep opgericht in 1922 door de overgrootvader van de huidige zaakvoerders Bart en Johan De Bie (4e generatie).

De Bie Printing verdedigt als geen ander de kracht van gedrukte communicatie, en dankzij constante investeringen blijft het een groeibedrijf binnen de sector.

www.drukkerijvangoethem.be

TERUG NAAR OVERZICHT