Inspiratiegids ecologisch groen op bedrijventerreinen“De Bie Printing onderneemt voor mensen van nu, maar zorgt ervoor dat onze volgende generaties ook nog een mooie wereld hebben, door op ecologische en maatschappelijk verantwoorde wijze te produceren”

De bedoeling was om de impact van onze drukkerij op het milieu zo laag mogelijk te houden om van onze drukkerij de milieuvriendelijkste te maken. Zonder lucht te verkopen, maar door waar mogelijk daadwerkelijk zelf actie te ondernemen. Diverse investeringen werden gedaan om duurzaam en CO2-vrij drukwerk te realiseren: groene stroom, een lager energieverbruik, duurzame waterrecuperatie en -afwatering, gebruik van duurzame materialen en recyclage van materialen. Investeren in biodiversiteit past perfect in dit plaatje en maakt onze ambities tegelijk ook heel zichtbaar voor de klanten.

Lees hier het artikel over De Bie Printing in de inspiratiegids uitgegeven door de Vlaamse Landmaatschappij, november 2016 : De Bie Printing Ecologisch groen

De volledige inspiratiegids kunt u hier downloaden : Inspiratiegids

TERUG NAAR OVERZICHT